Allmänt

En dag på balkongen idag…

balkongdag11

 

God morgon på er alla!

 

Det verkar bli en underbar dag idag! 😀 Klockan är bara halv nio och det är redan sol och 12 grader varmt ute. Om bara en liten stund kommer min syster Nicole hit för ett nagelbesök. Det ska bli intressant att se hur hennes naglar ser ut nu, eftersom hon är en sådan svår nagelbitare. Efter vad jag har förstått så har hon inte tuggat på materialet i allafall. 😛

Så först ska vi sätta oss i nagelhörnan ett par timmar och sen blir det fika på balkongen. 😀 Sen får vi se hur resten av dagen ser ut. Måste plocka ihop mina mc-kläder så min syster kan låna dem på sin första tur på Night roden idag. Hon verkade ganska exalterad när det här bestämdes, så hon får säkert tokkul! 🙂

Men nu ska jag först och främst väcka min lilla sjusovare så han får sitt innan systra dyker upp. Dock är hon mer än efterlängtad eftersom jag hade slut på kaffefilter idag, så det första jag ska göra när hon kommer är att dricka morgonkaffe. *s*

Ha nu en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...