Djur Personligt

Nicole & Boss…

stilla-morgon1

 

God morgon på er denna lugna, tysta onsdagsmorgon…

I varjefall så känns den lugn och stilla eftersom blåsten har bedarrat, huset har inte vaknat än eftersom jag är uppe såpass tidigt och av nån anledning känns det nästan som söndag. Det ”låter” som söndag, det där tysta susandet från någon enstaka bil på avstånd och ingenting mer.

 

Jag har ägnat en stund av morgonen, (ja, jag har varit uppe ett tag – sen kvart över fem för att vara exakt.. 😛 ) åt att inventera kyl och frys. Jag hade en liten tanke på att ha storbak idag, men jag saknade mer än jag trodde. Så eventuellt tar jag Rosa Faran och sticker iväg till butiken lite senare. Jag ska nog lyckas få med mig det jag behöver i packboxarna. 😀

 

Natten har inte varit något vidare så jag är extramt trött idag. Men den här gången beror det  nog helt enkelt på att jag haft svårt att varva ner och slå mig till ro. Tankarna på min syster Nicole och hennes älskade Boss håller i gång i huvudet på mig hela tiden. Jag är så ledsen för hennes skull och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon har fattat rätt beslut och att allt annat är utprövat.

 

Nu ska jag ta en liten promenad med min egen lille och samtidigt skriva ett sms för att höra hur Nicole mår. Ha en fin dag i värmen alla, och på återseende senare!

 

nikkiboss4

 

nikkiboss2

 

 

nikkiboss1

 

nikkiboss3

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Läste om stackars Boss.. och så sorgligt men nog bästa att få somna in och slippa ha mer ont.. kram!

 2. Virre säger:

  Håller med föregående talare eller skrivare 🙂 Ja det är nog bäst att tänka på stackars Boss o hans bästa så han inte får ha mer ont. Stackarn. O stackars din syster också! Han gjorde ju sig så bra med min Hello Kitty ring som en krona på huvudet 🙂 Ja jag beklagar verkligen. När du träffar din syster nästa gång får du ge henne en värmande stor KRAM

 3. säger:

  Usch vad jobbigt. Blir tårögd bara jag läser om det och tänker tanken.
  Alla styrke kramar till din syster, hur gärna man en vill att ens älskling ska få slippa lida så kan man inte låta bli att vara lite självisk i tanken på att man inte kommer ha sin älsknling mer. Dock får nog Boss det bättre om han får somna in och slippa allt ont och hur det än är så lever alla minnen kvar.

  Kram kram på er!!

 4. Cherlindrea säger:

  Tack vännen! Jag ska hälsa min syster, hon läser dessutom många av kommentarerna själv som hon har fått här hos mig. De betyder jättemycket för henne. Det är sorg för oss alla nu, Boss var en underbar hund och det är sån otur när en så ung hund blir så här sjuk. Men det var det bästa för honom i längden, man får trösta sig med det. Kramar om!

Kommentarer är stängda.