Allmänt Blommor & växter Mat & Bak

Kakor & syréner…

syrener2

 

God eftermiddag därute på er alla!

 

Då börjar den här dagen också lida mot sitt slut. Den har varit riktigt fin även om det varit lite svalare än igår. Själv har jag i och för sig haft det ungefär lika varmt, för jag har stått i köket med ugnen igång nästan hela dagen. Det blev en bakdag idag, även om jag inte fick gjort så mycket som jag kanske hoppats. Men jag orkade inte ösa på med en sån där tokbakdag som jag brukar, med typ tio olika sorters bakverk, så det fick räcka med fyra sorter idag. Ganska okej för min tomma frys det också. 😛

På eftermiddagen när jag var klar med bakningen gick jag ner till mamsen med en liten provsmakningsburk och vi tog en fika ute på hennes altan. Hon har varit sjuk sedan Mors dag, men jag höll mig utanför hennes lägenhet så mycket som möjligt, så förhoppningsvis klarar jag mig ifrån att bli smittad. Peppar, peppar…

Nu är jag hemma igen i allafall, med en underbar syrénbukett ifrån mammas trädgård som står och doftar på vardagsrumsbordet, och resten av kvällen ska jag bara softa i soffan och ta det lugnt. Recept på dagens bakverk kommer senare, men här är en liten bild på vad jag pillade ihop i dag i allafall. 😀

Chokladdoppade kokostoppar, Drömmar (platta sådana..haha), Mums Mums och Nougatcrisp!

 

kakor14

 

Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Nougatcrisp! Var är din gillaknapp så jag kan trycka på den 🙂

  2. Cherlindrea säger:

    Virre: Haha, det finns ju faktiskt en gillaknapp längst upp i inlägget, under rubriken. 😉 En typ facebookgillaknapp. *s* Kraaaaamiz! 😀

Kommentarer är stängda.