Allmänt

Vit vintermorgon!

vintermorgon17

God morgon på er alla!

Jaha, då var den här. 🙂 Idag var världen vit när man vaknade. Och vaknade gjorde jag väldigt tidigt idag. Jag ville vara säker på att hjärtat kom iväg tidigt till jobbet, så han skulle slippa stressa i snön och halkan, så jag var uppe en bra stund innan väckarklockan ringde. Så jag passade på att sätta på kaffet och fixa ett par frukostmackor till min käre make.

När han sedan hade åkt till jobbet så drog jag ut kamerastativet för att få lite foton på första ordentliga snön. 😀 Det var kanske tur att det var så tidigt så inga grannar såg mig. Jag hade nog blivit en smula idiotförklarad om dom sett mig med kamera och stativ ute i snön i morgonrock och foppatofflor halv sex på morgonen…haha! 😛

Dock gick jag och lade mig en stund till efteråt, så den här bilden är några timmar gammal. =))

Nu ska jag i allafall sätta igång här, för jag ska baka lussekatter idag. 😀 Jag har äntligen fått hem saffran, så nu är det dags. Jag får sätta igång tidigt så jag hinner innan jag ska sätta mig i nagelhörnan framåt eftermiddagen.

Ta det nu lugnt ute i snön alla så ni inte står på öronen, och ha en jättefin dag!

På återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jisses vad härligt och fint med snö.
    Själv fick vi bara lite, lite gran igår kväll så imorse när jag vaknade var det bara frost vitt igen.

    Hoppas att allt är bra i övrigt med er.

    Kram H

Kommentarer är stängda.