Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Snö i natt igen?

vinterkvall1

Är det inte mörk morgon så är det mörk kväll… 😛 Det är inte speciellt långa dagar vi har nu. Men denna dagen har faktiskt varit ljusare än på länge. Det var riktigt soligt ett tag innan snön åter igen föll i stora flingor. Just nu är det uppehåll tror jag, men enligt nyheterna så ska det snöa i natt igen. Vi får väl se hur det ser ut i morgon bitti. 🙂

Själv har jag suttit i nagelrummet under eftermiddagen, först med en silverglittrig uppsättning och sedan med en naturell. Inga konstigheter med det. 🙂 Däremot testade jag en helt ny gelé idag, Nail Selection, som verkar otroligt bra. Återkommer till det när jag vet lite mer, men det ser riktigt lovande ut. Jag har inga planer på att sluta helt med Lillynails, jag är ju inlärd på det märket. Men jag vill gärna prova ett par andra märken också, och se skillnaden mellan dem. Det är inte omöjligt att jag fastnar för något av dem, men det återstår att se.

*

silvernailz1

*

De här naglarna är i allafall min första uppsättning som är gjord med den nya gelén, Nail Selection. 🙂

Nu ska jag ta en kopp te och fixa till lite andra foton från idag. Jag har ju gjort annat än naglar under dagen också, nämligen mumsiga lussekatter. 😀 Kommer upp lite foton från det senare.

Ha en mysig kväll alla, och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Ha en mysig kväll du med! 🙂 och nog är det härligt med märka vinterkvällar.

  2. säger:

    Ville bara skriva att när våra katt insjuknade så gick vi till Smådjurskliniken i Göteborg och det var är riktigt bra. Vi har även vaccinerat katter där innan. Fantastiskt bra service.

Kommentarer är stängda.