pp13

Måste bara få tipsa om lite toksöta saker till den lilla vovven, och där igenom förstås en massa vill ha för min del till Loxy. 😀

Posh Pooches är en av mina favoritbutiker på nätet, och jag blir helt salig när jag går in där och tittar på alla ljuvliga saker som Anna säljer där. 🙂 Man kan även ”gilla” hennes sida på facebook och ta del av alla erbjudanden och utförsäljningar som hela tiden kommer upp i shopen. Idag kom denna underbara hundbädd – Zzz Bear Bed från Puppy Angel – upp i ett inlägg och jag blev helt förälskad förstås. =)) 899:- får man ge för den, och jag skulle helst vilja ha en av varje. 😀

***

pp23

***

Det var dessutom längesen nu som jag beställde några nya kläder till Loxy. Jag har massvis med söta tröjor, jackor och annat till honom – mycket av det bara använt några fåtal gånger. Men lillkillen har gått upp en smula i vikt, plus att jag köpte fel storlek på vissa plagg så de har aldrig varit riktigt lagom på honom. Så jag planerar faktiskt att sälja av en hel del av hans kläder och sedan köpa nya i rätt storlek. Jag har ju inga direkta problem att hitta nya saker jag vill ha precis. 😛

***

pp33

***

Nu till våren är det härligt att ha små varma tröjor som skyddar i den kyliga vårvinden men ändå inte är så varma som vinterjackorna. En ”Warm Teddy”, en ”Snowy Puppy” och en ”Urban hood” ligger högst på min Vill ha-lista på varma tröjor medans båda ”Love in pocket sweater” skulle vara perfekt när det blir lite varmare. Något annat som jag också gärna skulle vilja ha är ett nytt halsband till lillgrabben. Eller gärna flera halsband – sisådär en 15-20 stycken – minst!

Underbara halsbanden från Quido Petz finns i 260 olika färger och mönster och här nedan är ett litet urval av mina favoriter! 😀 Halsbanden finns i tre olika storlekar – Tiny Range 99:-, Puppy Range 179:- och Large Range 199:-

***

pp41

***

Jag kan nästan inte välja ut någon absolut favorit här, alla dessa är ju mina favvisar ifrån webshopen. Men skulle jag tvingas välja bara ett så skulle det bli…näe, jag vet verkligen inte – rosa cupcakes tror jag.. kanske. 😛

Alla ovanstående produkter finns på Posh Pooches.se där även bilderna är lånade.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 9th februari 2012
Filled Under: Hundsaker, Shopping