nailz5

Hej därute i skymningen!

I varje fall börjar det skymma här hos mig, det märks inne i lägenheten om inte annat, även om det fortfarande ser relativt ljust ut ute.

Jag har haft en supermysig dag i nagelrummet med min goa kurskamrat Jessica som har fått nya naglar, och själv fick jag alldeles för goda bullar. 😛 Två stycken! Rena skandalen, jag borde inte ens ätit en halv. *s* Men gott var det. 😀 Jessica ska öppna salong 1:a mars, så himla roligt! Ska bli kul att kunna gå dit och fixa sina naglar sen. Tycker ju som sagt att det är urtrist att göra på mig själv. *s*

Nu på eftermiddagen fick jag besök från Borås loppis också, en tjej som köpte ett par grejer av mig. Perfekt, då kan jag köpa ännu mer själv..haha! Nej, skämt åsido – jag har redan inhandlat en hel del så det är bara en fördel om jag lyckas sälja lite också. 😉 Jag har köpt ursnygga vita gardinlängder som jag tänkte sätta upp i köket och vardagsrummet men jag måste lägga upp dem först. De var nästan 20 cm för långa för mina fönster. Men jag vill inte gärna ta av dem, så det får bli en ordentlig uppfållning bara.

***

gardin1

Gardinerna har likadan brodyr som stolsöverdraget jag köpte för ett tag sedan, men här i beige färg i stället för vitt på vitt. Dessutom har de en söt spets under, syns mycket tydligare i verkligheten. Det är knytbandslängder och dom är så himla söta uppe. De gör sig inte alls lika bra liggande så här på bild, men jag ska ta en bild när de hänger uppe sedan. Måste bara sy klart dem först. 🙂

***

Det blir inte ikväll dock. Jag skulle egentligen ha haft min lillasyster Nicole här på besök ikväll, men jag har både huvudvärk och magkatarr ikväll, så vi har ändrat vår lilla playdate till i morgon i stället. 🙂 Då ska vi skvallra, fixa naglar och äta ostkaka med jordgubbssylt och vispgrädde! Perfekt fredagskväll! 😀

Nu ska jag ta mig en kopp te och sen blir det horisontellt läge på soffan resten av kvällen. =))

Ha en fin torsdagskväll alla och på återseende – senare eller i morgon!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Mysig dag med min kurskompis! :-)”

  1. jessica Says:

    Tack själv var super mysigt vi ses alldeles för sällan!!
    Och tack för hjälpen med naglarna jag är super nöjd verkligen =D
    Ses snart igen många kramizar till dig!!!

Posted by Cherlindrea
Dated: 9th februari 2012
Filled Under: Allmänt, Inredning & design, Naglar, Skönhet & hälsa, Textilier