borstar1

***

God förmiddag alla!

Hoppar in och börjar dagen med ett tävlingstips som ligger ute på facebook just nu. 😀

I samarbete mellan Erikas garderob och Runns webshop kan man just nu vara med i en utlottning av det här fina setet med söta, rosa sminkborstar.

Gå bara in på bilden på facebook via den här länken – gilla, dela och skriv en motivering så är du med i utlottningen. Själv har jag aldrig ägt några ”riktiga” sminkborstar, bortsett ifrån de små som brukar följa med i paketen så jag skulle verkligen vilja prova om det verkligen är så mycket bättre med riktiga verktyg. 😀

***

Ha nu en superdag alla! Nu ska jag fixa lite i nagelrummet innan min goa kurskamrat Jessica kommer och hälsar på mig. 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 9th februari 2012
Filled Under: Tävlingar