Allmänt

Vårblommor…

flower1

***

Hej därute i ljuvliga vårvärmen alla!

15,5+ i skuggan just nu, och lilleman ligger och solar i sin korg ute på altanen. 😀 Min mor står i köket och lagar middag åt oss och själv sitter jag i soffan med datorn i knät och kikar runt lite. Armen är ännu lite bättre idag, även om jag fortfarande inte kan göra så mycket med den. Men jag ska ju inte göra något med den än heller, så det är bara att ha tålamod och ta det lugnt.

Gulliga vännen Jenny tittade förbi på en snabbvisit idag för att se hur jag mådde, och hade med sig en underbar vårblomma till mig. 😀 Tack snälla söta du!! <3 Det känns så uppiggande med lite blommor på vardagsrumsbordet när man ligger så här hela dagarna. 🙂  Men nu hoppas jag snart att den här ofrivilliga exilen är över. Jag längtar efter att komma igång, göra saker, göra naglar, träffa mina gulliga kunder och öva på mina nya grejer – akryl, glasfiber och fransförlängning. 2 1/2 vecka har känts som ett år!

***

krokus11

***

Appropå vårblommor förresten… De här söta små rackarna hittade jag i vår lilla trädgårdstäppa igår. 😀 Så nu har även jag hittat ett av de där ultimata vårtecknen. 🙂 Idag såg jag att även en vit krokus kikat upp. Hoppas det kommer fler. Det är ju första våren vi bor i den här lägenheten, så vi har ju ingen aning om hur det ser ut med lökar, perenner och annat.

***

Men nu ropar min mamma på mig att det är dags för middag. Goa mamma som hjälper mig hela tiden när Håkan är på jobbet.

Ha en fortsatt fin vårdag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...