Allmänt

Nattinatti alla!

pellprick1***

Hej på er alla!

Idag har det varit en liten bakslagsdag igen, med värk i armen som inte lättade förrän frampå eftermiddagen. Det kommer väl troligtvis gå upp och ner så här ett tag till antar jag. Jag har i allafall bestämt mig för att börja i nagelhörnan igen nästa vecka, så nu håller jag alla tummar och tår jag har för att jag är smärtfri då.

Nu har jag i allafall haft en lugn kväll med mindre ont, och underbara filmen ”You got mail” på tv’n. 🙂 Jag har sett den oräkneliga gånger, men ser den gärna igen. Den är bara såå mysig tycker jag, och Tom Hanks och Meg Ryan spelar så bra ihop. Nu är det något helt annat som gäller i en timme, nämligen ”Outlaw bikers”-dokumentären som går på 10:an nu, avsnitt 4 av 9. Efter det är det sängdags för min del. Jag hoppas jag är trött nog att somna då bara. Känns inte riktigt så nu, jag är ovanligt pigg ikväll. Tidsändringen skulle jag tro. Jag har faktiskt känt av den ovanligt mycket den här gången.

Men nu ska jag ägna mig åt tv’n en stund till. Mamsens goa Elliot får säga god natt ikväll, med ett foto som jag tog på honom när dom var här hemma idag. 🙂

Sov så gott alla, och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Var dokumentären bra? Missade den tyvärr=(( hade velat se den!

    såg på FB att du också ska på internationella träffen i Hässleholm=)

    Har du/ni varit på de HD träffarna innan? Min sambo var förra året i Sunne, men jag var inte med då! Så det ska bli skoj o se hur det är=)

    Natti!

Kommentarer är stängda.