Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lite nytt idag… ;-)

the-car1

Hej i natten alla!

Det blir inget långt besök i soffan i natt. Jag hade helst av allt velat sova nu, men det verkar vara en mindre omöjlighet för tillfället. Och med tillfälle så menar jag den senaste veckan eller nåt. Men idag har jag haft så mycket att göra och jag var så trött på kvällen, så jag var helt säker på att jag skulle somna som en sten när jag kom i säng. ”Ha ha ha! sa John Blund”. Jajaja, svarade jag. Jag vet!

Men som tur är har jag ingenting bokat i morgon så jag kan ta en jättelååång sovmorgon om jag vill. 😀 Och sitter jag kvar här uppe länge till så lär jag nog vilja det. 😉 Jag var egentligen bara lite sugen på att visa upp nya bilen som Håkan kom hem med idag. 🙂 Vi gillar Peugeot, både maken och jag, och den här är en aning större än den första, även om det är en liten bil. Men den här gången blev det en tvådörrars, rymligare, silvrig liten sak som ska ta mitt hjärta fram och tillbaka till jobbet de sista åren han har kvar. Och oss båda till lite andra ställen också förstås. Funkar den nu bara som utlovad, så kommer det nog bli en bra liten bil för oss två. 🙂 Och smågrabbarna förstås, även om Sassie sällan åker bil. *s*

franska-glitternaglar1

***

Avslutningsvis hoppar jag till något helt annat, nämligen ett sett med gelnaglar, fransk manikyr med vitt glitter och några strass-stenar här och där. Jag lägger upp det här, eftersom det är lite speciellt så tillvida att det är gjort på en ordentlig nagelbitare. Det fanns inte mycket kvar av naturlig nagel att bygga på. Men dessa visar bara att det inte är omöjligt att få vackra naglar även om man är nagelbitare. Jag vet att många har svårt att tro det nu idag, men jag är själv en före detta nagel- och nagelbandsbitare av stora mått – så, jag vet precis hur det känns.

Stå på er därute ni nagelbitare, och ta och gå till en nagelterapeut så hjälper hon dig att bygga en uppsättning konstnaglar som förhindrar dig från att bita på dina naglar under tiden de växer upp. 🙂

Sov nu vidare alla och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Finfin bil! Kommer nog bli superbra för er! Hoppas du fick sova nu också. Ha de bäst! KRAM

Kommentarer är stängda.