cupcakespyssel1

***

God söndagsförmiddag på er alla!

Utom för mig själv möjligtvis. Jag har återigen legat i migrän och känner mig inte bra än, så det blir nog en dag i soffan det här. Såå trist eftersom jag gärna hade velat prova mina nya inköp från igår. 🙂

Jag var en sväng in på Lagerhaus i Storknallen och köpte mig en ROSA cupcakesmaker! 😀 Den är så himla söt, och jag har fått för mig att det är ett supersmidigt sätt att knåpa ihop några muffins snabbt och enkelt utan att behöva fippla med ugnen. Förutom själva maskinen så köpte jag lite självklara tillbehör, som ett set med rosa bakskålar i tre olika storlekar, ett par paket med muffinsformar och en underbart söt rosa cupcakeshållare. 😀 Cupcakesmaskinen kostar 299:-, fatet – eller hållaren – 129:-, formarna 29:-/paketet och skålarna 99:-/set om tre. Alla sakerna finns på Lagerhaus.

***

cupcakespyssel2

***

Jag hade egentligen tänkt baka några smarriga cupcakes och bjudit en tjej på som skulle ha kommit hit och gjort fransar och naglar idag, men nu blir det varken jobb eller bakning, utan ryggläge i soffan i stället.  *suck* Jaja, det är så det är. Jag borde vara van, men jag blir fortfarande lika frustrerad när det slår till. Förhoppningsvis går det över fram emot kvällen i allafall.

Nu ska jag i allafall ta en tablett och försöka vila lite. Ha en fortsatt fin söndag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 16th september 2012
Filled Under: Allmänt, Bakverk & pajer, Mat & Bak