iphoneskin1

Hej och god morgon på er alla!

Efter en helt omöjlig natt med knappt någon sömn så har jag givit upp. Jag får försöka vila lite under dagen i stället om det blir någon tid över, för det känns meningslöst att bara ligga och glo när man ändå inte kan somna. Ändå blev gårdagen sen och jag var toktrött under kvällen framför tv’n. Jaja, så är det ju ibland.

Vad gillar ni mitt nya skin till min mobil förresten? 😀

Jag tyckte det var så himla fräscht med vitt läder och dessutom var jag nyfiken på att testa ett skin, har aldrig haft det. My Trendyphone, där jag har beställt skin’et, har massor med snygga saker, och jag har bland annat hittat ett iphone 4 skal som jag bara måste ha! 😀 Det är ju bara sååå jag! Kolla det här!!

***

skal3

***

Ett cupcakesskal! 😀 Jag ska nog önska mig det i födelsedagspresent nu när jag fyller år nästa vecka tror jag. 🙂

De här skalen finns i massor av varianter, hur läckra som helst! Jag har även hittat ett som det står Love på och ett blommigt som jag skulle kunna tänka mig. Jag har faktiskt aldrig sett de här 3D-skalen, men jag tyckte de var superläckra! Det är kul att byta mobilskal. =))

***

knappar1

***

Det finns även en massa iphone 4s tillbehör och där har jag bland annat hittat de här ursöta anti-damm skydden i form av blommor som jag funderar på att klicka hem. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg bara, men jag tror att rosa är det givna trots allt. 😉 Alla mina skal (och eventuella framtida skal.. 😛 ) går i nån form av rosa så det brukar alltid funka. *s* Jag har såna här dammskydd sedan tidigare, men bara i form av små ”diamanter”. Dessa blommorna var ju urgulliga!

***

Och för er lyckliga människor som har en av de nya stora läckra 5:orna i er ägo, så finns det förstås iphone 5 skal att hitta här också. 🙂 Min 4s är dock såpass ny så jag har ännu inte känt det där brinnande begäret efter en 5:a, men det kommer väl. 😉 Men eftersom jag har min iPad också så är inte behovet av en större skärm så stor även om jag tycker de är läckra!

Nu ska jag i allafall fjäska lite för min lilla gubbe och se om det kan bli ett cupcakesskal för min del i födelsedagspresent. 😛 Sedan ska jag ta mig en kopp kaffe till och sparka igång den här dagen. Det är ju fredag ju! Och ikväll blir det fredagsmys med maken och lite gott att äta.

Ha en jättefin dag därute alla och så kikar jag in lite senare igen. På återseende då!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 9th november 2012
Filled Under: Allmänt, Tillbehör till iPad & iPhone