Inredning & design

Väggdekorationer

dekoration1Jag gjorde ett önskekollage för ett tag sedan, över en myshörna eller relaxrum eller vad man nu vill kalla det. Där hade jag bland annat med den här väggdekorationen från Ikea som jag är väldigt förtjust i. Jag hade bara sett den i katalogen och på nätet, så jag hade inte riktig koll på hur stor den egentligen var. Men för ett tag sen så fick jag se den i verkligenheten hemma hos en granne till min mamma. Och här är en bild som jag tycker visar på ett riktigt bra sätt, både hur den ser ut och hur stor den är.

Jag tycker den här är så himla snygg, och har man svart-vitt hemma som vi har, så passar den ju perfekt! Vi var ett tag inne på att låta måla en väggdekoration, men faktum är att jag lika gärna kan tänka mig denna, trots att den kanske inte är så unik som en egen skulle vara.

Däremot är jag lite sugen på att testa en annan sak inom väggdekoration också. På websajten VistaPrint kan du designa din egen väggdekoration genom att ladda upp till exempel ett foto på deras sajt. Du väljer mellan olika storlekar och stilar och skapar din helt egna design. Eller också så väljer du mellan 100-tals färdiga mallar och layouter och lägger sen till din egen text, foton eller logotyper – vad du nu ska ha för något. Priserna är grymt bra och VistaPrint har alltid massor med bra erbjudande, gratisprover och nöjdhetsgarantier. Jag har beställt andra saker därifrån tidigare och har alltid varit nöjd med dem.

Så även om jag förmodligen kommer att införskaffa den här svarta väggdekoren ifrån Ikea, så ska jag nog även prova på att designa något eget på VistaPrint. Det vore ju riktigt kul att ha en väggdekoration som man har gjort helt själv. =)

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...