foto1

 

Jag gick ju upp redan klockan fem med Håkan i morse när han skulle åka till jobbet, och kunde inte somna om sen, så jag kröp upp i soffan med laptopen och lekte lite med några foton som jag tog igår. Den här lilla styvmorsviolen fick jag av Evelyn när jag var nere en sväng hos mamma sent på eftermiddagen, plockad nästan direkt under blomkronan, så jag lade den i ett litet snapsglas och lät den flyta där. smiley Jag fotade den och beskar fotot ganska kraftigt, och sen klippte jag ut den ur bakgrunden som jag tyckte var en smula rörig, skärpte upp den lite plus att jag lade på lite extra kontrast. Jag gjorde den till en tube och placerade den på en enkel vit bakgrund och lade lite skugga på den, men då såg jag att den var ganska ojämn. Dock orkar jag inte engagera mig mer i den just nu, utan jag ska jämna till den senare. Men det vore roligt att höra vad ni tycker om den? smiley Jag tyckte själv att det blev en ganska läcker bild, speciellt som bubblorna i vattnet framträder så tydligt. Fotot är taget nästan helt uppifrån.

Jag har ytterligare ett foto som jag har fixat lite med, även det på samma motiv men helt annorlunda. Men det kommer kanske senare. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 11th januari 2009
Filled Under: Foto