fall085

Loxy och jag tog en promenad idag på eftermiddagen, och en sådan här dag känner man verkligen lite extra hur underbart det är att bo som vi gör. Nära stan, men ändå så naturnära. Jag tog kameran med mig, och självklart fick Loxy vara fotomodell en hel del i mellan busvarven, men de fotona kommer lite senare. Här tänkte jag bara lägga upp några få av alla de kort jag knäppte på de gula och röda höstträden. Det är verkligen helt fantastiskt vilka färgen naturen kan åstadkomma. Jag låter fotona tala för sig själva.

fall084

 

fall083

 

fall082

 

fall081

 

Sist ut, några glada ungar som jag träffade på, som var mitt uppe i en skolorientering, och som njöt av att kunna dra av sig jackorna i värmen ännu en dag innan vintern. smiley

barnorienterarkollage1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 14th januari 2009
Filled Under: Foto