F645E934-77B8-42F7-8391-168004ED5F27

***

Hej på er i värmen!

Vi fick lite störd nattsömn i natt, Lilleman och jag, så idag har vi passat på att sova en stund under parasollet i solstolarna på altanen. ? Men först var det kaffestund med syrran tidigt i morse och därefter ett rygg- och axelpass på gymmet innan vi kom hem och planterade oss i varsin stol. ?

***

Den störda nattsömnen berodde på att jag vid halv två-tiden i natt vaknade av en ordentlig smäll nånstans ute. Med öppet sovrumsfönster så lät det ungefär som en flygkrasch eller två långtradare som frontalkrockat. Men ingenting syntes nånstans, och hade jag inte sett fler grannar i fönstren så hade jag nog trott att jag drömt. Men inte lång stund efter så publicerade BT första artikeln om smällen, som visade sig vara nån form av explosion en bit från där vi bor. En smäll som till och med slagit sönder rutorna på en pizzeria där. Om vi här uppe vaknade av smällen så törs jag inte ens tänka på hur folket som bodde i samma hus som pizzerian kände sig. Dom måste ha blivit ordentligt lomhörda. ?

***

96D7C1D7-B0CA-4465-9C98-DC21F2D0A6D9

***

Nu har jag i allafall vilat en stund så nu ska jag snart göra i ordning en kycklingsallad till middag. ? Och sen får vi se om det blir en kvällspromenad när det svalnat lite ute. Det är lite för varmt för prommisar med Loxy dagtid just nu. Det är skönt att han har sin lilla trädgårdstäppa att strosa runt i som han vill. ?

***

Annars blir det nog bara en softarsöndag på altanen resten av dagen. Det ska ju bli lite svalare nästa vecka så det är bäst att passa på att njuta.

Ha en fortsatt fin söndag alla och på återseende! 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 3rd juni 2018
Filled Under: Allmänt