Allmänt

Höstkänslor men än dröjer sensommaren kvar…?

B62203AF-3CCD-4873-A8A0-EE70C1D76DF7

God morgon på er!

Efter en riktigt regnig fredagseftermiddag och kväll igår, så verkar det som att den här dagen kan bli riktigt fin. ? Vi hoppas på er i allafall, eftersom vi tänkte ge oss iväg på en liten roadtripp, maken och jag, och Loxy såklart. ? Inte riktigt än dock, det är lite för tidigt. Men eftersom strömmen gick igår kväll och tv’n lade av, så blev det tidigt sänggående när vi tröttnat efter några avsnitt av netflixserien Sleepy Hollow som vi följer nu, och därmed tidig morgon. ?

7D72C8BD-79C4-495C-9D5F-5513C9588884

Det syns ju aldrig så tydligt på foton när man spontanknäppt några bilder med mobilkameran genom fönstret, men jisses så regnet vräkte ner igår! ? Åskan gick bra den också men eftersom det var ganska ljust ute så såg man inte så mycket blixtar, bara anade dom lite då och då. Men det kändes i mitt huvud vill jag lova. Spänningshuvudvärken var horribel! Och blixtarna hade trots allt ställt till med en hel del i Sjuhärad läste jag i BT idag. Bland annat hade blixtnedslag rivit upp nyanlagd asfalt på något ställe och fotbollsplanerna på Kransmossen låg halvvägs under vatten. Även vi här uppe på lite högre höjder fick helt plötsligt en smärre bäck som forsade fram över parkeringen. Så det kom nog åtskilliga millimeter igår.

***

0ACD1DDD-3F69-4604-8864-06B8EBC35E4E

***

En naturlig följ av gråruggigt väder brukar för min del alltid leda till en lust att mysa till det inomhus. ? Så nu kom en stämningsfull ljusslinga upp över sängen. Det är så mysigt att ha den tänd på kvällen utan att hela rummet är fullt upplyst. ?

Nya gardiner har strukits och hängts upp runt om i bostaden och nu är det bara vardagsrummet kvar. Men jag är på jakt efter några fina sammetsgardiner dit, så de gamla får sitta kvar så länge.

***

Nu ska vi iväg ett par timmar och ta vara på den fina sensommardagen. Ikväll ska jag njuta av lite lördagsgott i form av denna nyhet, supergoda linsbågar med cheddarsmak! Magrare än vanliga snacks och med nyttigare innehåll. Och för en gångs skull, en riktigt god variant av nyttigare snacks! ?

***

5171F83F-F2CC-4E8F-AEDC-395D2C4F2D7C

Ha en toppenfin lördag alla och glöm inte…i morgon avgör vi alla Sveriges vidare öde! (I alla fall för fyra år framåt..?) Så glöm inte att rösta!

F8CE1E2C-845E-4895-ACCC-657786F5D2B3Höstkramizar till er alla! ?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...