46FE668B-B9A0-48B0-8EE9-161BEF292AB7

Hej pĂ„ er alla denna molniga men dock underbart sommarvarma mĂ„ndag! đŸ„°

Enligt vĂ€derprognoserna sĂ„ ska ju detta bli sista riktigt varma dagen, i allafall pĂ„ ett tag, sĂ„ idag har jag bara slöat pĂ„ altanen och haft min sista riktigt lediga dag pĂ„ ett tag. I morgon sĂ€tter det igĂ„ng med allehanda pyssel igen. Men det Ă€r kul det ocksĂ„. 😊

Jag har lite olika projekt pĂ„ gĂ„ng, bĂ„de inom nagelbranschen och fotograferandet, och det ska bli sĂ„ himla kul att visa upp det sen om det blir nĂ„got bra. 😃

***

CAEC5CB4-F5FA-4985-B53D-4EC4F89C783A

 Men usch sĂ„ jag saknar Grebbestad sĂ„ fort vi Ă„kt dĂ€rifrĂ„n. Detta underbart vackra och mysiga lilla stĂ€lle som verkligen stĂ€ller alla ens tankar pĂ„ Ă€nda. Ska man köpa stuga hĂ€r? Eller kanske hus? BĂ„t? Skulle vi tycka om livet ombord under lĂ€ngre tider? Eller Ă€r det bara en sommardröm som vĂ€cks varje Ă„r nĂ€r vi lever i denna drömvĂ€rld av glada mĂ€nniskor, vackra hus och bĂ„tar, underbar miljö och god mat. Man mĂ„ste nog inse att det kanske inte Ă€r riktigt sĂ„ Ă„ret runt. 😉 Men Ă„ andra sidan var vi dĂ€r i vĂ„ras nĂ€r Grebbestad knappt hade vaknat inför sĂ€songen och vi var lika lyriska dĂ„, sĂ„ vem vet. 😊

***

 19965B77-4243-4228-8752-F60F2D7F452F***

Sista kvĂ€llen njöt vi av det fina vĂ€dret och den goda maten frĂ„n vĂ„r upphöjda plats över bĂ„tarna. NĂ€r man sitter sĂ„ dĂ€r sĂ„ kĂ€nns det nĂ€stan omöjligt att ens tĂ€nka tanken att lĂ€mna Grebbestad – nĂ„nsin! 😄

Vi vandrade runt pÄ bryggorna, Ät glass och bara sög ut den sista tiden innan hemgÄng. Vi hade egentligen ett dygn kvar. Men eftersom det skulle regna hela dagen efter sÄ valde vi att Äka hem dÄ.

  3F75825F-0396-4B1B-A4D8-96118DE90933

För det Àr faktiskt sÄ, att det Àr en liten smula lÀttare att lÀmna paradiset om det Àr mulet, grÄtt och regnigt och knappt nÄgon syns till pÄ bryggorna, Àn om solen strÄlar frÄn en molnfri knallblÄ himmel, det Àr 20 grader varmt redan pÄ morgonen och man möter folk överallt pÄ vÀg till badplatser och ut med sina bÄtar. 

DÄ Àr det surt att sÀtta sig i bilen och fara hem. 

Denna gĂ„ngen var det nĂ€stan njutbart att köra hem i ösregn. 😜😁

***

Men sen har ju förstĂ„s vĂ€dret varit underbart dĂ€r igen och vi lĂ€ngtar tillbaka förstĂ„s. 😍 Men kĂ€nner jag oss rĂ€tt sĂ„ blir det nog en eller ett par svĂ€ngar till dit i sommar.

Vi fĂ„r vĂ€l se… 

😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 29th juli 2019
Filled Under: AllmÀnt