Foto

Dagens inköp – Canon Eos 400D

Det var ett tag sen jag skrev om lite shopping så nu tyckte jag det var dags. smiley

För jag är bara så himla glad för mitt senaste inköp. Jag har införskaffat en ny kamera. Visserligen hade jag redan en knappt halvårsgammal och faktiskt jättebra digitalkamera, men jag har blivit mer och mer intresserad av att fota, och inte bara till familjealbumet, så jag kände till slut att det inte räckte till med den kameran jag hade. Jag ville ha en systemkamera med alla de möjligheter en sådan för med sig, med en massa tillbehör i form att objektiv, skivor, blixtar och så vidare.

Så efter många om och men och jämförelser, landade valet på en Canon EOS 400D, en digitalsystemkamera. Jag känner till många som har EOS 350 och som säger att den är jättebra, så jag chansade på denna.

Och jag är supernöjd! smiley

Det är ju massor man måste lära sig när man mest är van vid sikta och tryck, men jag har redan hunnit vara ute och plåtat en hel del. Men jag saknade möjligheten att kunna fota tex fåglar i närbild, exempelvis från min balkong där det bara om ett litet tag kommer att krylla av små flygfärdiga ungar. Så idag åkte jag iväg och köpte ett telezoomobjektiv.

 

    

Inte ett av de allra bästa, men de här grejerna är ju fullständigt chockdyra! smiley Så jag får helt enkelt ta lite i taget. Idag blev det ett objektiv som funkar okej, men jag har redan börjat spara till ett bättre. smiley

Så nu har jag bosatt mig på balkongen för att vänta in de första flygförsöken.

Hoppas på en massa fina bilder på de små raringarna. smiley

 

//Indra – mästerfotografen.. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...