Allmänt

Mc-kortege för Barncancerfonden!

 

 

På grund av min ofrivilliga exil i sängen så kommer vissa inlägg lite sent, vilket i och för sig inte är något förvånande när det gäller mig. smiley smiley Men i varje fall..

Den 22/9 anordnade Mc-butiken ”Lugnets MC” här i Borås Barncancermilen 2007. Alla deltagare fick anmäla sig innan, genom att betala in 150:-, kvittot räknades som anmälningsbevis och pengarna gick oavkortat till barncancerfonden.

 

 

 

 

 

 

Samling skedde utanför Lugnets MC och runt 11.45 var det info-möte inne i lokalerna. Tre mc-poliser ifrån Göteborg ställde upp och hjälpte till så att kortegen kunde genomföras. I vanlig ordning hindrade min hälsa mig från att följa med, men den här gången var det höstviruset som spökade, och det ödet delade jag med Helene som inte heller vågade ge sig på en mc-tur med den förkylningen. Men de flesta foton här är tagna av henne, så hon var i varjefall nere och vinkade av grabbarna. smiley

 

 

 

 

 

Det var enormt mycket folk som hade slutit upp denna vackra sensommardag, och vägen utanför Statoil-macken och Lugnets MC var full med hojar av olika slag. Håkan åkte tillsammans med bland annat Jari, Jonas, och Otto och dom hade en riktigt skön tur. Planerna på även en söndagstur kom snabbt på förslag. smiley

 

 

 

 

 

 

 

Omkring 130 hojar slöt upp denna lördag, och bara i Borås samlades 35.000:- in till Barncancerfonden. Liknande arrangemang gjordes runt om i Sverige. Denna turen gick runt Borås och till sist ut till Hoffsnäs Herrgård där man fikade och upplöste kortegen. En superlyckad dag, enligt alla som var med.

 

 

 

 

 

Vackra Hofsnäs – slutdestination

För fler foton och info, kolla gärna Lugnets MC Center.

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...