Pyssel & handarbete

Nya prov-vovvar!

provvovvar1

Titta här, vilka absolut toksöta prov-vovvar! smiley
Jag bloggade ju igår om provhundar ifrån Canine Styles i USA och frågade om någon av er läsare kände till något annat ställe där man kunde få tag på en sån här ”provdocke-hund”. Och idag hade jag fått ett mail! Emma, som driver bloggen Posh Poodle – Hundmodebloggen hade lyckats spåra upp de här provhundarna till mig, och även om inte utseendet borde spela någon roll så länge dom fyller sin funktion, så måste jag ju ändå ge dom ett plus i kanten för att dom är såå mycket sötare än de jag hittade. En prydnad för syrummet. smiley

Dessa kommer ifrån Pinkaholic vilket kanske inte borde förvåna mig, med tanke på att det är ett av mina favoritmärken när det gäller hundkläder, och kostar 200:- så priset är ju klart överkomligt också. Pinkaholic är ju inte heller svenskt, men skillnaden är att svenska webbutiker tar in varor därifrån så att man kan köpa dem här i Sverige. Eller, som jag oftast gör, på Posh Pooches.
Tusen tack Emma för hjälpen! smiley Jag ska definitvit beställa en sån här. Rosa såklart, vad annars. 😉 Synd bara, att jag inte visste om de här när jag beställde kläderna till Loxy från Pinkaholic nyligen, då hade jag ju kunnat ta den här samtidigt. Men det är inget att göra åt.

Nu ska här sys vovvekläder! =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...