mozartkulor1

Hjälp, säger jag bara! smiley Det är knappt så jag törs skiva det här inlägget eftersom jag vet att min kära sambo kommer att bli tokig på mig när han läser det i morgon bitti på jobbet. *Skratt*
Men man kan väl säga att det var lite pyssel kvar när jag bloggade sist ja…

Klockan är tjugo i tre på natten och jag blev färdig för ungefär 10 minuter sedan. Och ändå är jag inte klar. Jag har fortfarande en del att göra, men de sakerna kunde jag skjuta upp till morgondagen. Ett tag var jag inne på tanken att bara fortsätta köra på här i natt så jag slipper dra fram allt i morgon igen – en heldag med godistillverkning räcker till och med för en godisråtta som mig. *s* Men jag orkar bara inte, det känns som ett helt företag att fortsätta två- kanske tre timmar till utan vila.
Så nu ger jag upp för ikväll och kryper i säng. Får jag inte sova i natt så vet jag inte vad jag gör! smiley Men det vore ju ytterst märkligt om jag inte däckade av totalt nu, efter den här dagen. 😉

Hoppas att ni som sover har en god natt, och att ni som jobbar eller är vakna av någon annan anledning, har det också. smiley
Må så gott alla och på återseende i morgon.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 16th januari 2009
Filled Under: Choklad, Godis, Mat & Bak