godisdag1

Hej på er! Jag hoppar in en snabbis och säger god kväll så ni vet att jag lever. smiley Jag har haft fullt upp hela dagen med min godisfabrik här hemma, och min underbara mamma har varit här och hjälpt mig några timmar på dan. Utan henne skulle jag förmodligen få hålla på till typ fem i morgon bitti.

Jag är i och för sig inte klar än. Det har blivit mycket gjort i dag, men än har jag Leilas Mandlar från Barcelona och Mozartkulor kvar och det är ju lite pillejobb. 😉

 

 

 

 

godisdag2

Nu har jag i allafall smält chokladen till det som är kvar och förberett bordet så jag kan sitta där och pyssla. Sen måste jag skära itu mina Rocky Road också, det är det ni ser längst upp till höger i bilden. Jag gjorde dessutom två satser idag, en med mörk och en med ljus choklad. Mycket godis blir det…. smiley

Så – som sagt – nu måste jag sätta i gång igen om jag inte ska bli sittandes vid köksbordet hela natten. Ha en fin kväll alla! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 16th januari 2009
Filled Under: Choklad, Godis, Mat & Bak