Personligt

Gizmo-mys!

gizmomys1

Hej på er alla ni råkar vara vakna denna okristna tid. Tittar bara in en liten sväng och kollar så att jorden fortfarande snurrar. *s* Jag har varit mer eller mindre isolerad med enbart massa choklad till sällskap de sista två dygnen.. smiley
Men nu är jag helt färdig i allafall – i två bemärkelser! Ungefär vid 18-tiden i eftermiddags fixade jag till den sista tryffeln. Det är alltså drygt 1 11/2 dygn godistillverkning… Smart! *s*

Ikväll har jag i allafall släppt allt vad godis och choklad heter (jag har inte ens ätit den…haha) och umgåtts med min mor i stället. Vi har ätit gott, tittat på Mamma Mia (ja, det blev äntligen av nu) och babblat om massa saker i vanlig ordning. smiley En jättemysig kväll har vi haft, mamsen, jag och hela djurgänget. 😉

Men nu är det verkligen dags för mig att börja tänka på att få mig lite sömn. Jag har inte haft en chans att vila något i dag heller, och med tanke på hur dåligt jag sov i natt + allt jobb i köket, så är det nog inte så svårt att räkna ut hur trött jag är ikväll…
Jag har utöver godisbak och mamma-umgänge fått en glad och en tråkig nyhet idag, men jag återkommer till det i morgon. Båda kräver lite mer än bara några ord i förbifarten.
Hoppas ni har haft en bra kväll i allafall och att ni får en god natt. Må så gott alla, och på återseende i morgon bitti. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...