Allmänt Djur Personligt

Tack alla..

gizmo-in-memorian2

Tack för alla fina hälsningar jag har fått, både här i bloggen och på mail, efter att jag tvingades ta bort min älskade Gizmo. Det har verkligen känts tröstande att komma in här och läsa dem.
Jag har ju, som ni säkert förstår, inte haft så mycket lust eller energi att blogga om en massa andra saker under den här tiden. Det är liksom bara Gizmo som har funnits i mina tankar, och det hade blivit ett väldigt ältande om honom om jag hade valt att blogga under tiden. Men jag ska försöka komma tillbaka nu, om inte annat så för att jag tror att det är nyttigt för mig att börja tänka lite på andra saker, men även för att jag faktiskt har saknat bloggen och känner ett behov av att sätta igång nu igen, med nya friska tag.

Snart kommer jag att uppge den nya bloggadressen här, men även flytten av bloggen har ju tyvärr hamnat lite på efterkälken på grund av allt som har hänt, så det dröjer ett litet tag till. Fram tills dess kommer jag att blogga här som vanligt. Jag har även upptäckt något som jag misstänkt men inte varit helt säker på under tiden jag har flyttat bloggen, och det är alla kommentarer jag har fått men missat under åren jag har haft bloggen här på one. Mängder av läsare har kommenterat, ställt frågor eller bara berömt vissa inlägg och ingen har fått något svar av mig – helt enkelt därför att jag inte haft en aning om att någon varit inne och läst och kommenterat ett kanske två år gammalt inlägg. Funktionen med meddelande när en kommentar har skrivits finns inte på den här bloggen, och det har varit omöjligt för mig att dagligen gå igenom tusentals inlägg för att se om någon möjligtvis skrivit något.

Så till alla er som kommenterat och inte fått någon respons ifrån mig, om ni skulle se detta; Förlåt! Nu vet ni orsaken och detta kommer inte att hända efter bloggflytten. Där kommer jag att veta om någon lämnat en kommentar, hur gammalt inlägget än är.

Nu ska vi snart iväg på Hräsvelgs årsmöte så jag måste ta mig i kragen här och börja göra mig i ordning. Ha en fin dag alla!

Kram//Indra

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...