Allmänt

Snöig morgon men plusgrader! :-)

snowview-m-text1

God morgon på er alla!

Det har toksnöat hela natten här hos oss, och vid flera tillfällen när jag har varit uppe i natt har jag stått i fönstret och tittat på ”vårt vackra vita vinterland”. 🙂 Men vid åttatiden i morse när jag satte på kaffebryggaren, så var det 0,5 plusgrader ute, och stora snösjok brakade ner ifrån taket och skrämde mig halvt från vettet. *s*

Men snö finns det kvar så det räcker, och lilleman hade stora problem på morgonturen idag. Han ”bottnade” knappt på stigen där vi gick, för att inte tala om när han skulle upp i skogskanten och kolla läget. Han kämpade sig verkligen fram stackaren, och jag har lagt märke till att han är lite irriterad i de ”nedre” regionerna så jag vill inte att han ska bli kall där. Han har haft en förmåga att dra på sig urinvägsinfektion under tidigare vintrar, gissningsvis för att dom här små liven har så lätt för att bli kalla under magen eftersom den är så nära snön. Oftast i snön…
Hur som helst så ska vi till veterinären för vaccinationer och den årliga hälsokontrollen på onsdag, så märker jag inte av någon försämring innan dess så väntar jag och kollar upp det då. Det är en hel del som ska kollas då, bland annat tänderna, och jag är ganska övertygad om att vi kommer att få åka in igen för tandstensborttagning. Plaque Off har inte gett det resultat som jag hoppades på.

snowview-kollage1

 

Idag ska jag fixa lite med Hräsvelgs hemsida tänkte jag, och försöka få upp alla väldigt försenade foton där. Men det får bli en dag i avkopplingens tecken. Jag fick visserligen sova ett par-tre timmar i natt, men det är ju bara en droppe i havet mot vad jag skulle behöva nu, efter flera dygn med sömnproblem. Igår var jag nästan lite förvirrad på grund av sömnbristen, och jag börjar se mer än lovligt mörk ut under ögonen. Mindre kul! Jag måste nog investera i en bra concealer tror jag. *s*
*

Fotona i det här inägget är tagna av min mor med en vanlig digitalkamera och jag tycker dom är så himla fina! Hon älskar att fota och vid sidan om Elliot och inredning, så är det nog hennes största intresse. Jag önskar att jag hade möjlighet att köpa en riktigt bra systemkamera i present till henne, för det vet jag att hon önskar sig mer än något annat. Men dom är ju inte helt gratis tyvärr. 🙂 För någon vecka sedan hade dock Pantbanken här i Borås två stycken kanonkameror till salu för 700 respektive 600 kronor, och det är ju ett kanonpris om det är bra saker. 😀 Jag skulle tro att man kan göra riktigt bra klipp där.
*

Men nu är det dags för mig att komma igång här hemma. Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

Foto: Annelill

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Samma här snön föll så fint igår och idag är det
  bara massa slask =( tråkigt..
  Vackra kort =)
  Ha en fin söndag..
  Kram

 2. Cherlindrea säger:

  Ida: Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det är ju jättetråkigt att all vacker snö försvinner och jag avskyr verkligen slask. Men å andra sidan är det rena vårvädret här i dag. 😀 Sol och plusgrader, rena kanonvädret om man bortser ifrån att det är mer eller mindre översvämning på vägarna. *s* Det är lika bra att passa på att njuta av mildvädret, efter helgen ska det tydligen bli minusgrader och svinkallt igen efter vad jag har hört. *suck*

  Hoppas du får en fin söndag du också. Kramar!

 3. Vilka vackra vinterbilder! Hälsa mamma att hon är väldigt duktig – och att hon har ett fint namn! 🙂
  Här vräker snön ner fortfarande, fortsätter det kommer inte Maggie heller att bottna länge till. Och vi som precis har klarat av söndagsbadet 😀
  Den söta hjärtklänningen fanns förresten bara som just klänning. Men en så kortkort kjol kanske du kan smuggla på honom 😉
  Tack för inbjudan till Borås, vi kanske tar en liten tripp framåt vårkanten, Maggie bus och jag!
  Ha nu en riktigt lugn och skön söndag 🙂 Kram kram!

 4. Cherlindrea säger:

  Emma: Mamma tackar så mycket, hon blev verkligen jätteglad! 😀
  Ja, jag har faktiskt sett en del toksöta korta klänningar som man med lite god vilja kanske kan inbilla sig vara en tröja… Hehe! 😉
  Jag tycker absolut att ni ska ta er en tripp ner, du och Maggie. Det skulle verkligen vara jätteroligt! =))
  Kramar om!

Kommentarer är stängda.