Mat & Bak

Mängder av olika Nonstop…

godispyssel1

 

En liten tjuvtitt på lite av dekorationerna på mitt påskpysselbord. 😉

Jag kände att jag var tvungen att ta en liten paus, om inte annat så för att vila min stackars vänsterhand. *s* Jag har fått kramp i den säkert tio gånger den senaste kvarten när jag spritsar ut den där förbaskade kristyren. Den är rent ut sagt hemsk! Jag undrar samma sak varenda gång jag gör något med kristyr – hur i hela friden håller handtaget på min lilla plastsprits? Den borde ha gått av för längesen. Bra grejer tydligen..
30 spänn på City Stormarknad. *skratt*

 

***

 

Som vanligt har jag upptäckt när jag väl kommit igång att det här nog kommer att ta lite längre tid än jag trodde från början, men det gör inte så mycket. Jag har börjat någorlunda i tid den här gången i allafall. 😉 Och bortsett ifrån handkramperna så tycker jag det här är så himla roligt! 😀 Bara jag hinner med allt annat jag ska göra också så… *s*

 

Nu ska jag koka en kopp te och slappna av ett par minuter till, men sen är det dags att köra igång igen.

Ha en fortsatt fin dag alla! 🙂

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  Hallojsan!

  Hittade hit för första gången och gillar verkligen din sida och speciellt dina bakverk. Har ägnat en hel del tid idag för att gå igenom din fina blogg, men har en hel del kvar.

  Är själv en hobby bakare men långt ifrån vad du gör och skapar.

  En liten fråga bara: är så nyfiken på din nutella frosting gör du den med vispgrädde och nutella eller har du något annat recept? (om det inte är ”Top Secret” såklart)

  Hälsningar från en ny trogen läsare// Nettisens

 2. säger:

  Åh så gott det ser ut 🙂 Nu blir jag själv baksugen här, men har inte riktigt tid till det tyvärr.. men men den spar han har 😉
  puss

 3. Cherlindrea säger:

  Nettisens: Hej på dig! Vad roligt att du har hittat hit och att du hittat något du tycker om. 😀 Vad kul att du också tycker om att baka. Jag ska kika runt hos dig så fort jag är klar med mitt motsträviga påskgodis idag. *s* Men visst kan du få mitt recept på Nutella-frostingen. Det är ett grundrecept som jag har modifierat lite och det blir verkligen supergott! =))

  Den innehåller ingen grädde utan är en créme cheese frosting, grunden är alltså färskost. Jag brukar 4- eller 6-dubbla det här receptet för ca 10 cupcakes. 🙂

  50 g Philadelphiaost, 25 g smör, 1 1/2 dl florsocker, 1/2 tsk vaniljsocker. Blanda ihop alla ingredienser, gärna med elvisp för att undvika klumpar från florsockret. Frostingen ska vara slät och blank. Till detta tillsätter jag ca 4 rågade matskedar nutella, men det lättaste är att smaka av efter hand.

  Hoppas du blir nöjd med receptet, och varmt välkommen tillbaka. 🙂
  Hälsningar//Indra

 4. Cherlindrea säger:

  Nicole: Kul att du tycker det, eftersom du ska få hjälpa till att äta upp det jag gör idag.. hehe! 😛 Kramizar!

 5. säger:

  haha ja jag längtar massor efter att få smaka, och på muffisarna med 😉
  Hmm.. ska nog springa 2 mil idag så jag kan frossa med gott samvete 😛
  puss puss

 6. säger:

  Nicole: *gapskratt* Ja, det får du nog göra om du tänker äta av allt jag har gjort. 😉 Hehe!
  Puuuusss!

Kommentarer är stängda.