Allmänt

Ännu en härlig morgon!

godmorgonsassie2

God morgon på er!

 

Ännu en härlig morgon i solens och värmens tecken. 😀
Idag vaknade jag klockan fem, efter en natt med fläckvis sömn lite då och då, men jag är glad för minsta lilla. *s* Dock hade jag ingen större lust att stanna uppe riktigt så tidigt, så jag gick och lade mig igen och hoppades på åtminstone en timmes sömn till. Och det fick jag också, så strax före sju var jag på benen idag och klev ut på vår sköna balkong med kaffekoppen och en tidning. =))  Då hade Håkan redan varit vaken en timme och satt i arbetsrummet och målade. 😛 Snacka om att man blir piggare när det är ljusare ute.

 

cutecolorsplantbutfly2

 

Idag får vi besök av Nicklas och Linda som kommer här någon gång på förmiddagen. 😀 Jag vet inte riktigt hur dagen kommer att se ut, om det är mycket jobb som gäller med hans motorcykel i mc-lokalen eller om vi ska hitta på nåt annat. Men en sak är ju säker i allafall, och det är att jag måste komma på nåt kul vi ska ha till middag. Men jag har redan mina små planer så det ska nog inte vara några större problem. =))
Att vi äter ute på balkongen idag är också ett som är säkert, jag måste bara ner i källaren och plocka upp lite grejer därifrån, balkongmattorna och andra saker. Men jag kommer inte in! Igår när jag försökte så totalfastnade min nyckel när jag satte den i låset och jag hade inte en chans att få loss den. Jag fick lämna den där och springa upp och be Håkan gå ner och lirka loss den. Det känns som det är nån idiot som har tryckt in nåt j**a klet i låset eller nåt. Men jag fick tag i vaktmästaren i går kväll, så jag hoppas han fixar det idag. Jag måste för 17 komma in i källaren!

 

cutecolorsplantbutfly2

 

Nu ska jag först fixa lite här hemma, gå ut på morgonprommis med lilleman och undersöka frysen. 😉

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

Må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Hejsan!
  Vad mysigt det låter med middag på balkongen! Jag hoppas att ni får en skön dag och en mycket trevlig middag.
  Stora kramar Alex med familj

 2. säger:

  Ha en bra valborg! =)

 3. säger:

  Hoppas ni får en riktig härlig kväll.
  Har jobbat hela dagen så jag är helt slut börjar jobba kl 14 imon :S
  Kram

Kommentarer är stängda.