loxy-och-jag-m1

 

God eftermiddag på er!

Det har inte blivit så mycket gjort idag för mig faktiskt, och det är nästan så jag skäms för att erkänna det, så himla aktiv som jag har varit med massa småpyssel den sista tiden. Men alla dessa nätter med obefintlig eller dålig sömn verkar börjar sätta sina spår ordentligt och jag känner att jag bara måste få sova nu innan det går alldeles för långt. Jag har somnat flera gånger framför datorn idag, och det finns inte mycket energi över till att göra alla saker jag skulle vilja. Men trots att jag är så enormt trött så kan jag ändå inte sova när jag väl ligger. Då nickar jag bara till en kvart eller högst en halvtimme, och sen är jag klarvaken igen – och då är det omöjligt att somna om på nytt.

 

cutecolorsplantbutfly2

 

Men över till något helt annat. 😀 Som ni kanske minns så hade vi en fotograf från Stockholm – Martina Holmberg – här hos oss en helg, som fotade Håkan, Loxy och mig inför ett fotoprojekt som hon håller på med. Det hon var ute efter var bilder på oss tillsammans med Loxy i matchande kläder, så som vi brukar klä honom till vardags. Och det är ju en viss kontrast i mellan Håkans och min stil, med hans HD-kläder – det mesta i svart – tatueringar och lite råare stil och min rosa, romantiska bling bling-stil. *s* Men det var bland annat detta som Martina ville lyfta fram i sina foton.

 

Härom dagen kom i allafall ett stort vadderat kuvert ifrån Stockholm innehållande 3 stora förstoringar och en dvd-skiva med foton ifrån helgen som vi var fotomodeller. 😉 Eftersom hon inte fotade med digitalkamera så fick hon först framkalla alla drygt 500 foton och sedan scanna in dem på datorn för att sedan välja ut dem  hon tyckte var bäst. Detta var de första hon skickade, och vi ska få ytterligare några som ska bli väldigt spännande att se, bland annat med Håkan och Loxy tillsammans på Harleyn. 😀 

cutecolorsbalicon5

Fotot här ovan är en av mina egna favoriter. Jag tycker den utstrålar ett sådant lugn och en sådan kärlek, precis så som det brukar kännas och vara när Loxy och jag ligger sådär och myser. 🙂

Men förutom mysbilder så har jag även fått en hel del riktigt tuffa foton och jättefina porträttbilder på Lilleman.
För att inte tala om ett underbart foto på Loxy och Håkan tillsammans! 😀

cutecolorsbalicon5

Det kommer fler efter hand, men jag börjar med det här.
Tusen tack för alla vackra foton Martina! Du är verkligen en kanonduktig fotograf!

 

cutecolorsplantbutfly2

 

Bilden är klickbar för större format.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Bilderna från vår fotosession…”

 1. Nicole Says:

  En helt underbar bild är detta. Den ser verkligen kärleksfull ut och ni ser så tajta ut tillsammans 🙂 Jag måste bara få se resten sen!

  Titta in kärleken på min blogg med 😉

  Kramiz

 2. Lori Says:

  Godkväll vännen! Vilken underbar bild på er tillsammans! Ni är såååå vackra!
  Det var väl ändå helt rätt att låta kroppen bestämma att det fick bli en lugn dag för dig. Hoppas bara så att du får sova inatt.
  Ser ut som helgen har varit mysigt än så länge annars. Cupcakes fick det att vattna i munnen, ja inte så att jag kastade mig över spisen men jag ska absolut försöka skriva ner detta och baka dom. Jag älskar cupcakes och choklad!
  Här är allt kanon. Fast helgen har gått till städ och garagemålning, inte kul alls egentligen. God mat och god vin däremot och det är jätte skönt.
  Sköt om dig och många våriga majkramar!

Posted by Cherlindrea
Dated: 1st maj 2009
Filled Under: Foto, Personligt