Allmänt Vardagsbetraktelser

Möte & eftermiddagsfika…

fika22

Hej på er alla!

Hoppas ni har haft en fin dag. Det har ju varit ganska fint väder idag, även om det inte har varit någon vidare värme precis. Det har blåst ganska ordentligt och solen har kommit och gått bakom molnen. Men inget regn idag.

Vi har varit i Knalleland idag och införskaffat lite måste-ha saker. Men det bästa av allt var det otroliga klippet jag gjorde idag. 😀 Mer om det i morgon med foton förstås. 😛 *s*

 

lclilttlesbib

 

Väl hemma igen hade jag fullt upp med att fixa med en hel del saker plus att jag svängde ihop en sockerkaka till eftermiddagens styrelsemöte för Hräsvelg här hemma. Sen var jag bara tvungen att gå och lägga mig och sova ett par timmar, för jag var helt slut. Det är inte bara sömnskulden utan även pollenallergin som får mig att gå på öronen just nu. Jag har så himla svårt att samla ihop någon form av energi för att göra något, utan är bara så sjukt trött hela tiden. Nu kan jag inte låta bli att hoppas att den här perioden är över snart, hur vacker och härlig den än är på alla andra sätt.

fika31 

 

Men som sagt – en sockerkaka blev det i allafall idag, och så hade jag ju en massa småkakor som jag plockade fram. 😀 (observera det toksöta fatet som sockerkakan står på! Ett klipp jag gjorde i dag för bara 10:- 😀 Sååå himla somrigt och sött! )
Så vi har haft en jättemysig eftermiddag med vännerna och samtidigt de andra styrelsemedlemmarna i Hräsvelg, förutom en av oss som tyvärr blev sjuk i dag. Gulliga Helén och Jari klippte Loxy’s klor igen. Han litar så fullkomligt på dem, och det som är ett jättejobb för oss går hur lugnt och fint som helst när dom gör det, och det är så himla skönt. Visserligen råkade det ta lite i pulpan idag, men han hade så fullt upp med att roffa åt sig så mycket korv han kunde, så han märkte det inte ens. *skratt* Det var först senare, när han låg i soffan, som han började känna av det lite och tvätta tassen men då hade det gått så lång tid att han omöjligt kunde förknippa det med kloklippningen. Det lär vi märka nästa gång i såfall, men jag tror inte att det kommer att bli några problem. Tusen tack än en gång för hjälpen! cutecolorsloveicon3

 

lclilttlesbib

 

Nu ska jag krypa upp i soffan och bara mysa, slötitta på tv och äta glass. 😉 I morgon är en ny dag med nya planer och idéer. =))

Må så gott alla och ha en fortsatt trevlig kväll!

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Eva "Mamarazzi" säger:

  Har precis hittat hit till din blogg. Googlade på D.A.P och kom in på din gamla blogg och fortsatte sedan hit. Ser att det finns en massa intressant att läsa här.. Nu har jag nå´t att sysselsätta mig med om jag får någon sömnlös natt. Har en fråga till dig; hur gick det med användandet av D.A.P? Jag har funderat på att köpa det men det är ju lite dyrt… så jag är nyfiken på vad du tycker om medlet (eller vad din vovve tycker…)

 2. Cherlindrea säger:

  Eva: Hej, och välkommen hit. 🙂
  Ja, vi var också lite tveksamma pga priset men ville ändå prova eftersom situationen var såpass jobbig. Nu vet jag ju inte vad det är du ska använda det mot. Det finns ju flera användningsområden och jag vet inte om alla är lika bra.
  Men vi upplevde i allafall att det funkade riktigt bra när det gällde revirmarkering. Vi använde framför allt Plug In-behållaren i väggen, men har även en sprayflaska som vi använt lite då och då vid behov. Dock valde vi att kastrera Loxy till slut, eftersom han ändå var kryptorchid, och då slutade han att markera.
  Nu har han däremot blivit väldigt veterinärrädd, så jag ska prova att använda sprayen nästa gång vi måste iväg med honom. Det är ju många vettar som använder den här själva så jag tänkte testa redan innan vi kommer dit. Det ska bli intressant att se hur det fungerar – och om det fungerar – för han är verkligen livrädd i den miljön. Men jag återkommer om det då. 🙂

  Ha en fin dag!
  Mvh//Indra

Kommentarer är stängda.