Allmänt

En nytvättad morgon… :-)

jag-o-loxy-morgontavla1

 

God morgon på er alla!

 

Skiftande väder idag kan man säga.. 😉

Själv sov jag ända till halv nio, och det är ju rena rekordet! Jag kände mig nästan blåst på halva dagen när jag vaknade. Haha! Men jag behövde väl förmodligen det, så det är bara att försöka hinna ikapp sig nu, ett par timmar försent. *s*

Håkan har precis åkt iväg till mc-lokalen för att köra iväg Nicklas motorcykel till verkstan för lite servicegrejer och jag hoppas verkligen att han tar det lugnt med den där racerraketen…haha! Rena rymdskeppet på två hjul, men sååå coool! 😀 Jag är sjukt sugen på att få testa att åka med på den där, men frågan är om jag inte måste ta ett gäng valium först i såfall…*skratt* Nej, skämt åsido, men lockande är det helt klart! 😀

 

cutecolorsbalicon5

 

Idag måste jag i allafall ta mig i kragen och få alla måste-saker gjorda som jag har babblat om de senaste typ…3 dagarna? Pollenallergin gör mig fortfarande trött och irriterad, men det känns som det är lite bättre idag, förmodligen för att det har regnat i natt och renat luften en hel del. Den där askburken ska tydligen aldrig bli gjord verkar det som.. den ligger här med tillklippt tyg, men jag vill försöka komma på något smart sätt att kunna ”klä av den” så att den går att diska. Inte limma fast tyget alltså. Men jag tror jag har fått lite idéer nu, ska testa dom idag. 😛

 

cutecolorsbalicon5

 

Sen fick jag äntligen köpt en massa jord i går så nu ska mina små fröodlingar skolas om och alla krukväxter ska sättas om i ny jord och större krukor. Så jag lär nog vara sysselsatt idag.

Hoppas ni får en riktigt fin dag alla, och på återseende lite senare – med lite bilder på mitt superklipp från igår… 😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. hej! Tack så JÄTTE JÄTTE mycket för gratulationen (ler).. Blir så himla glad!! Nej, jag har varit dålig på att uppdatera i min blogg under helgen. Kännt att jag va i behov av en liten pause och att få umgås med min familj till 200%. Har haft underbara dagar ihop, fått nya krafter igen. Men nu är jag tillbax framför datorn och bloggar och umgås med bloggvänner. Dock krasslig, är sjuk…. Men försöker vila och ta igen mig! Ska kika runt här på din och Loxys blogg lite mer ordentligt nu när jag skrivit klart, har än så länge bara tittat igenom lite snabbt. Ser att det varit en del bakning, ser mums ut (ler)… vill oxå baka, känner mig sugen på de… dock inget hemma som man kan baka med! Vi får se om det kanske blir nå bakning senare i veckan för min del?!

    Hoppas ni mår bra i alla fall?! Å att ni har bättre väder än vi, för vi har regn å kallt.

    Stor kram till er

Kommentarer är stängda.