Allmänt

En god natt på er alla!

killarna12

 

God kväll på er alla!

 

Det blev en sen hemkomst i kväll så jag kikar bara in en snabbis och säger god natt innan jag försvinner in i sömnens land…hoppas jag. 🙂 Fina Göran körde mig till skolan idag, och vi höll på till halv tio på kvällen. Sen kom goaste Veronica och hämtade mig och vi tog en sväng till City och handlade lite innan vi åkte hem. Jag fick bland annat tag på en massageolja som verkar okej och som jag ska använda vid manikyren. Weleda relaxing med lavendel. Får se efter första testet hur den verkar. Dessutom fick jag med mig lite nya roliga saker hem ifrån skolan idag, bland annat en nagelolja, en handkräm och lite annat. Mer om det senare. 🙂

 

När jag kom hem hade mamma gjort köttbullesmörgåsar till mig plus att Veronica skickade med mig hemmalagad pizza. 😀 Det var hur gott som helst att bara sätta sig med en kopp te och mumsa i sig färdig mat när man kom hem ikväll. =)) Jag hade egentligen tänkt att vi skulle äta lite chips och annat gott, mamma och jag, men det blev alldeles för sent för det kände vi. Men det är ju lördagskväll i morgon. 😉

 

Hur som helst så har det varit ännu en underbar kväll på nagelskolan och i  morgon ska jag göra en manikyr på mamsen innan vi ska iväg hem till ett par kompisar. Funderar även på att ta en sväng till Claes Olsson och titta efter en verktygslåda i plast att ha nagelgrejerna i, eftersom man ska ha dem med sig ganska mycket fram över.

Men det är i morgon det. 🙂 Nu ska jag sova! Ha en fortsatt mysig kväll och god natt alla!

På återseende i morgon bitti!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Det är mysigt med dofter på oljor.. men många klarar inte av för mycket lukter så ha också en doftfri massageolja till hands.. en vanlig bra mandelolja utan parfym, finns bl.a på Indian Food House i Göteborg för bra priser, och även sesamolja mycket bra priser

Kommentarer är stängda.