Allmänt

Kalasbilder lite i efterhand…

☀️Hallå därute i värmen alla!☀️

Ja, det här skulle ju egentligen ha kommit upp tidigare men jag har bara inte fått iväg något blogginlägg. Först var det för mycket att göra så tiden räckte inte till, sen kom värmen och tillsammans med den – migränen – som ett brev på posten. Men bättre sent än aldrig för jag vill bara inte missa möjligheten att äntligen få lägga upp bilder på brorsan när han äter. 😂 Som de flesta säkert känner till så har han lyckats få till dom mest horribla fotona på alla oss andra när vi äter, framför allt Nicole och mig, så hämnden har liksom varit på gång länge och nu är den såå ljuv! 😁😈

Brorsan gillade verkligen min smörgåstårta! 🤪

Vi träffades några av de närmsta och firade makens födelsedag med smörgåstårta och jordgubbar med glass och vispgrädde. Evelyn hade med sig såå fina blå Chrysanthemum till honom och vi andra hade lagt ihop till en samlarlåda med 10 olika sorters rom från tio olika länder. En väldigt uppskattad present eftersom han samlar på olika romsorter. 😊

Dessutom fick han en ”stekpanna” för grillen av lilla frugan 😉, en helt suverän grej för att grilla grönsaker, små färskpotatis, räkor mm. Vi har redan använt den flera gånger och är supernöjda med den.
Och självklart fick han det enda han faktiskt önskade sig, min hemmagjorda smörgåstårta, eller som det blev denna gången, smörgåsbakelser, med kompisen Sajjas röra som han verkligen älskar. 🤗

Sist ut en bild på en ytterst misstänksam syster som är lika nervös som jag är så fort en kamera kommer fram när man äter. 😂 Brorsan har gett oss nervösa men för livet med sina hemska bilder på oss. 🙈🙊😂

En riktigt mysig liten familjeträff som vanligt!😍🤗 Därav avslutar jag detta inlägg innan min ipad blir helt överhettad här ute på altanen. 🥵😅 Ha en fortsatt underbar sommardag alla! ☀️

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...