Allmänt

Bada vovve.. =))

 

 

 

”Matte, hur kan du göra så här mot mig?? smiley Tycker du inte om mig längre??”

 

 

 

 

 

Han var inte speciellt glad på mig i dag, min lilla sötnöt! smiley Men är man en liten lortgris och ska få ligga hos mamma i sängen så är det bara att bita i det sura äpplet. *s* Så nu doftar Loxy babypuder till sin stora förfäran! *skratt* (Schampot doftar babypuder, jag har inte pudrat honom..hehe) Men matte tycker det är helt ljuvligt. Och lite mysigt var det nog ändå, när man fick krypa ihop i mattes famn i nya gosiga badhandduken och tugga på en ”kaka”. smiley

 

 

 

 

”Okej, det kanske du gör i allafall dårå…” smiley

Nattinatt önskar Loxy & jag till alla därute. smiley Hoppas ni får en god natts sömn och en mysig morgon!

// Indra – Tokvaken förstås, men då får man ju lite gjort i allafall. *s*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...