Allmänt

Tips! Fluff.com

fluff1

Tycker du att det är kul med rasrelaterade saker? I såfall ska du kika in på Fluff.com. Dom har hur mycket söta saker som helst! Eller vad sägs om till exempel en ursöt rosa beautybox med vita och svarta pudlar, eller kanske en liten necessär med samma mönster?

fluff2

Eftersom det är pudlar och chihuahua som är aktuella i våra kretsar så är det såna jag visar upp här, men det finns fler raser att välja bland. Dessutom har dom en hel del andra motiv också, som inte alls har med hundar att göra, till exempel urfräcka skor eller fjärilar.

fluff3

Passfodral med chihuahua eller blandade hundraser. En liten sminkväska med till hörande spegel.

fluff4

Den här t-shirten är ju bara såå himla söt! smiley

fluff5

Eller kanske någon av de här om du är pudelfantast. smiley

fluff6

Ytterligare en av mina hobbys fanns repressenterade, nämligen cupcakes! smiley Dom här små necessärerna tyckte jag var absolut toksöta, för att inte tala om den lilla charmen/nyckelringen.

fluff7

En liten portmonä med favoritmotivet? smiley

fluff8

Eller kanske en fickspegel? smiley

fluff9

De här små bagage tagsen fanns i mängder av motiv och jag tycker ju förstås att man kan ha dem på det mesta, inte bara på resväskan. smiley Riktigt charmiga! 🙂

Det här en bara en bråkdel av Fluffs sortiment som även har handväskor, dataväskor, hundsängar, ja hur mycket som helst. Och som sagt – massor med fler motiv utöver chihuahuas, pudlar och cupcakes. Du kan köpa produkterna direkt från fluff.com men det finns även en lista med återförsäljare på sidan som har en hel del produkter.

fluff10

Den här toksöta pudelsängen kommer också från Fluff, och den kan du bland annat hitta på PoshPooches.se.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...