Allmänt

ESC 2009

n54714042919_7550

God lördagskväll på er alla!

 

Jag sitter, som förmodligen de flesta andra också gör just nu, och tittar på Esc 2009 och njuter, förfasas, gapskrattar och chockas om vart annat. Hehe! Vi får väl se hur det går för vår Malena. 😀 Jag kan inte upphöra att fascineras över hennes fantastiska röst. Men det finns en hel del andra duktiga artister också – likaså som det finns en del som man undrar om dom ens är artister… 😛

 

Just nu ser jag Dita Van Teese på scen i Tysklands bidrag. 😀 Det var ett lite vågat drag i Esc måste jag säga. *skratt* Jaja, det är mycket som har förändrats i Melodifestivalen mot förr. Vi pratade om det i veckan, Håkan och jag, när vi såg ett bidrag som kvalade in. (minns inte vilket land nu.) Tjejen som sjöng ålade sig runt en hederlig strippstång i nästan inga kläder alls – en smula skillnad mot ”Fyra bugg och en coca cola” eller Bobbysocks. Hehe! För några år sen hade varenda svensk satt i halsen om någon gått upp på scenen och kört en burleskshow i esc-sammanhang. 😉

 

Som en liten snabb sammanfattning av dagen så åkte vi aldrig iväg till Sjöbo sommarstads loppis idag, trots att jag faktiskt hittade en annons till slut. Vi valde i stället att åka ut till Frufällans marknad, en fast loppis så att säga, men där finns också hantverk, caféteria och en hel del annat. Jag återkommer med ett längre inlägg om det i morgon. Och med bilder på mina fynd jag gjort idag förstås! 😀

Men nu är det bara fem bidrag kvar i esc och sen börjar röstningen, så jag tänkte jag skulle försöka följa med lite här. =)) Vad tror ni? Vem eller vilka vinner ikväll? 😉

 

 

Ha en fortsatt mysig kväll alla, och sov så gott när det blir dags!

Jag återkommer i morgon bitti.

 

eurovision

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...