Allmänt

Nostalgifestival på Tånga hed i Vårgårda idag!

paintingday1

Hej där på er!

 

Jag tar en liten paus i målandet och kikar in för att se hur ni har det därute i gråvädret. 🙂
Faktum är att vi faktiskt haft uppehåll här nu, i flera timmar, men just nu duggregnar det igen. Håkan åkte iväg till mc-lokalen för en liten stund sedan för att eventuellt möta upp fler entusiaster i klubben. Planen för idag var att ta hojarna iväg till Nostalgifestivalen på Tånga hed i Vårgårda, och jag undrar om dom inte faktiskt har kommit iväg. För annars borde nog Håkan ha varit hemma igen vid det här laget.

Hur som helst – så entusiastisk är inte jag, så för min del fanns inga planer på någon mc-tur idag. 😉 Dessutom har ju Håkan en lånehoj just nu, eftersom vår egen står på verkstan, och den här lånemc’n – en BMW..nånting – är tydligen inte något man gärna åker några längre turer på. Min kära sambo hade träsmak redan efter ett par mil när han körde hem på den ifrån Trollhättan härom dagen. 😛 Dock hade den en sak som var otroligt skönt, nämligen värme i handtagen. 😀 Så när regnet piskade på och kylde ner honom på vägen hem, så satte han bara på värmen och slapp händer nedfrysta till is. Riktigt smart grej tycker jag! =))

 

logo_nfestivalen_2005

 

Hur som  helst – även om jag inte är tillräcklig entusiast för att ge mig ut på hoj i dag, så hade jag gärna velat se den här Nostalgifestivalen. Det verkar riktigt kul, med veteranbilar/motorcyklar, hot rods, samlar/nostalgimarknad med mängder av 50-talsprylar så som t.ex. jukeboxar, flipperspel, Stig Lindbergsporslin, 50-talskläder, leksaker m.m  m.m , livemusik, tävling i bäst klädda nostalgiklädsel, 50-talstivoli och fest på kvällen i Vårgårdaparken m.m. Det här är bara i stora drag vad som händer på Tånga hed idag. Kolla in den här länken så hittar du massa mer information om dagens evenemang, vägbeskrivning, boende, tävlingar och mat.

 

cutecolorsbalicon53

 

Men nu ska jag ta en liten tur med lilleman så han får röra på sig lite, och dessutom få mig lite frisk luft själv efter en hel dag i målarrummet. Det är i och för sig en jättebra, vattenbaserad färg som inte luktar nånting. Men det hindrar ju inte att man blir trött i huvudet ändå av att sitta inne och koncentera sig timme efter timme. Men sen ska jag fortsätta därinne, så jag blir klar med andra strykningen idag. Sen måste jag köpa nya penslar innan sista strykningen, så vi får väl se hur länge ramarna blir liggande den här gången innan jag får det sista gjort… 😉

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och hoppas ni inte har alltför ruggigt väder.

På återseende lite senare!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    fin blogg 🙂 allt bra med dig ?

  2. säger:

    Härligt me träsmak hahah
    Smart ide me värme i handtagen =)
    Perfekt ju..
    Danne är på Gotland på en mc träff men eftersom regnet inte ville sluta så fick de köra bil dít.
    Ha en fin lördag.
    Kram

  3. säger:

    Tack tack!! =)

    Det gick så bra också med alla lyckohälsningar *hihi*

    Önskar er en trevlig fortsatt helg!

Kommentarer är stängda.