Mat & Bak

Dagens recept – kabanossgryta

kabanossgryta-recept1

Idag blir det Håkans underbara Kabanossgryta till middag. Första gången han skulle göra den här så var jag mer än lovligt skeptisk till alla märkliga ingredienser. Men jag lovar – den är sjukt god! 😀 Kombinationen av alla dessa olika saker är helt suverän och den går supersnabbt att göra!

 

Du behöver:

6 stycken kabanosskorvar
syltlök
1 dl bostongurka
2 dl créme fraiche
1 burk svarta urkärnade oliver
1 röd paprika
1 tsk mejram
1 1/2 tsk salt
svartpeppar

 

Gör så här:

 

Bryn korven och paprikan i lite smör i en panna. Tillsätt créme fraichen och resten av ingredienserna. Krydda och koka upp, och låt sedan grytan stå och puttra några minuter på spisen. Servera korvgrytan med kokt ris.

 

Smaklig måltid! 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. […] Cherlindrea » Blog Archive » Dagens recept – kabanossgryta Skicka receptet till en kompis […]

Kommentarer är stängda.